Agile Coach

Solliciteer nu

Agile Coach

We zoeken een Agile Coach met lef! Jij zet mensen in beweging. Onze klanten willen hun businessmodel veranderen, sturen op basis van data en gedragsverandering te weeg brengen op de werkvloer. Als Agile Coach speel jij daar een onmisbare rol in en zorg je er samen met het team voor dat voortgang inzichtelijk wordt en iedereen efficiënter en met meer fun met elkaar samenwerkt.

MEDIOR/SENIOR · FULL-TIME · ZWOLLE · UTRECHT · AMSTERDAM

Wat ga je doen als Agile Coach?

In het kort? Je implementeert een Agile manier van werken binnen organisaties. Soms door middel van Scrum, maar soms ook door middel van Kanban, Prince2, LEAN of andere change manieren. Brown paper sessies? Ook die hebben we af en toe nodig. Je hebt een bovengemiddelde interesse in verandermanagement en bent graag betrokken bij de algehele bedrijfsstrategie. Het is natuurlijk mooi meegenomen als je van zowel IT als de bedrijfsprocessen kant iets weet, maar we geloven ook in focus dus als je uitblinkt in een van deze twee ga dan ook vooral het gesprek met ons aan!

We werken volgens het principe ‘The Golden Path’. The Golden Path is dé manier om soepele, snelle en efficiënte software development te waarborgen waarbij het bouwen aan de digital factory altijd hand in hand gaat met business change. We leggen je graag uit wat dit betekent voor ons team, onze dienstverlening en onze klanten. Feit is dat jij aan het begin van deze reis staat samen met je collega’s van TeamValue en het team op locatie bij de klant. Je weet dat je pas echt tot blijvend resultaat komt als - ja hoe kan het ook anders - alle neuzen dezelfde kant op staan. Je bepaalt met teams (bestaande uit Developers, Business Managers, Software Architecten, Product Owners en Testers) hun volwassenheid en helpt bij het verder ontwikkelen van de onderlinge samenwerking. Een goede samenwerking voel je, maar high-performance teams brengen ook een bepaalde mate van voorspelbaarheid en efficiënt werken met zich mee. Vaak hebben onze klanten wel scrumteams, maar werken deze nog niet goed samen. Wij zorgen er dan voor dat we samen meer waarde toevoegen want wij zijn TeamValue. 

Wie ben jij?

Iemand die alleen op zichzelf is, past niet bij ons. Je bent nieuwsgierig, snapt enige politiek binnen organisaties en ziet in hoe je het beste communicatielijnen kunt uitzetten. Je hebt zowel oog voor ‘het grotere plaatje’ als voor het individu. Je weet dat resultaten behalen mensenwerk is en doorziet processen. Sta je stevig in je schoenen? Mooi, want die eigenschap heb je nodig om een transformatie te begeleiden op tactisch en strategisch niveau! Onze Agile Coaches gaan verder waar anderen stoppen, doorbreken routine en zetten soms figuurlijk de oogkleppen af bij onze klanten. Samen brengen wij IT en de business verder naar elkaar toe, want alleen dan is er wederzijds begrip, synergie en echte innovatie mogelijk. Je bent benaderbaar, maakt makkelijk contact, beweegt je goed door hiërarchische organisaties, maar gaat ook zeker conflicten niet uit de weg.

Jij hebt

 • Geen resultaat is een dag niet geleefd
 • Je kijkt verder dan de huidige sprint of scope van het team en bent veerkrachtig
 • Een flinke dosis humor, natuurlijk overwicht en genoeg zelf reflecterend vermogen
 • Een aantal jaar werkervaring als Scrum Master, Agile Coach of soortgelijke functie. Het gaat om een medior rol waarin je iedere dag blijft groeien
 • De drive te analyseren, op proces en op menselijk niveau. 
 • Coördinerende vaardigheden
 • Een sterke behoefte om niet iedere dag hetzelfde te doen
 • Je geniet van sessies bij klanten, maar ook van het maken van proposities binnen TeamValue
 • Genoeg energie, kennis en enthousiasme om organisaties mee te nemen in de Agile Way of Work
 • Enige technische kennis is fijn, want we maken gebruik van diverse werkmethoden en tools bij Scrum-teams en je spart geregeld met technisch onderlegde collega’s. 

Bij TeamValue en onze opdrachtgevers is de voertaal Nederlands. Uiteraard spreken we ook voldoende Engels gezien ons vakgebied. Het is wenselijk dat je beide talen beheerst.

We creëren waarde, iedere dag opnieuw! Daar kom jij je bed voor uit.

En gelooft

 • In creatieve oplossingen en durven experimenteren
 • Dat stakeholder management voor je kan werken en bewaakt daarom digitale transformaties met een positieve aanpak
 • In heldere communicatie. Je communiceert duidelijk en je bent goed in het stellen van vragen waardoor je snel en volledig weet wat iemand bedoelt en mensen in beweging zet
 • Dat je soms verder moet kijken dan je neus lang is. Je bent positief ingesteld en gelooft erin doelstellingen samen met een team te behalen
 • In een winning concept van softwareontwikkeling, gamification en het juiste gedrag om tot het beste resultaat te komen

Wat voegen wij toe?

Misschien zijn we een andere werkgever dan jij gewend bent. We werken vanuit vertrouwen. Jij weet waar je goed in bent en als je iets wil leren dan zijn we er om je dat te bieden.

Natuurlijk krijg je bij ons een passend salaris en een uitdagende baan. Je hoeft je geen moment te vervelen. Als je bij TeamValue werkt dan word jij onderdeel van ons team en dat betekent dat je altijd op ons kan rekenen. Je krijgt coaching, feedback en ook veel gezelligheid, want wij houden van borrelen, af en toe samen op stap en samen sporten. Er is meer in het leven dan alleen werk.

Wat bieden wij nog meer?

 • Uitdagende opdrachten in de omgeving Amsterdam/Randstad
 • Een Golden Path – de bewezen gouden combinatie waarin de digitale transformatie altijd vergezeld gaat met de business change
 • Werken voor grote namen, zoals onder andere Allego, Humanitas, KPMG, ING, AkzoNobel, RDW en Microsoft
 • Een salaris tussen de 3.000,- en 6000,- euro per maand en een pensioenbijdrage
 • Bonusmodel op basis van target die we samen afspreken
 • 2% extra vakantiegeld dan normaal omdat wij gaan voor die 10! en 26 vakantiedagen
 • Jaarlijkse Ohana BBQ incl. family en kerstdiner met partners
 • Met het team naar toffe events om onze kennis op peil te houden en nieuwe kennis op te doen
 • Een divers team met Business Intelligence Consultants, Azure Solution Developers, Architects en Agile coaches

Lees ook de verhalen van onze collega's: 

* Recruitment agencies, hold your horses. We make sure to grow out the unicorn zone on our own. 

Instagram