Azure Solutions Architect

Solliciteer nu

Azure Solutions Architect

Een ontzettend dynamische rol, waarin meer dan alleen technische skills gevraagd worden!

FULL-TIME · ZWOLLE

Wat ga je doen?

Je geeft gevraagd en ongevraagd advies. Je bent immers medeverantwoordelijk voor de 99,95% uptime van het platform, waardoor je naast overleggen en de architectuur bewaken, ook tijd besteedt aan Release Management. Al jouw oplossingen moeten 100% geautomatiseerd uitgerold kunnen worden met behulp van Azure Dev-Ops Release Manager en natuurlijk de ARM templates die Azure biedt. Daarnaast doe je op regelmatige basis analyses met behulp van Application Insights om echt te doorgronden hoe jouw platform ervoor staat. Een heel dynamische rol, waarin meer dan alleen technische skills gevraagd worden!

Azure kent veel standaardoplossingen en die hebben je voorkeur. Wanneer dat niet mogelijk is dan bepaal je samen met je teamgenoten hoe je een bepaalde uitdaging met maatwerk oplost. Altijd aan de hand van de Cloud Best Practices, want je staat voor kwaliteit en toekomstbestendigheid. En je begrijpt de waarde van herkenbare patronen in je architectuur voor je DevOps team. 

Voor een second opinion neem je via Skype contact op met 1 van de Microsoft consultants uit je netwerk. Het zou immers jammer zijn als een paar maand later een standaard feature in Azure beschikbaar komt die perfect past! 

Wie ben jij?

Jij hebt lef! Je durft kritisch te zijn tegen onze klanten. Je helpt de klant écht een stap verder. Je denkt mee, stelt vragen en geeft een weerwoord als je een andere mening of ervaring hebt.

We zijn open en eerlijk naar elkaar en naar onze klanten. Samen gaan we voor het beste resultaat. Van jou verwachten we:
 • Teamspirit
 • Lef
 • Enthousiasme
 • Doorzettingsvermogen
 • En als je onze humor kan waarderen is dat een pré

Je denkt mee, stelt vragen en geeft een weerwoord

Ooit zitten we in New-York en hebben we tevreden klanten overal ter wereld. Jij begrijpt waar we naar toe willen en je groeit met ons mee. Dat kan alleen als jij je vrij voelt om het beste uit jezelf te halen en niet bang bent om in het diepe te springen. Spannend? Soms. Maar je weet dat er een heel team achter je staat. Met eerlijk advies en feedback maar ook met geintjes, goede koffie en een borrel op vrijdagmiddag.

Jij hebt

 • Ervaring met Visual Studio en/of Azure Dev-Ops
 • Kennis van software ontwikkeling in .Net is een must, net als je skills in Visio
 • Het helpt als je een Scrum Master certificaat hebt en je Azure certificering gestart of afgerond hebt
 • Wij zijn nogal fan van Angular en TypeScript en werken veel met SQLAzure en Azure Cosmos DB, dus het zou erg leuk zijn als jij daar in mee wilt gaan
 • Je communicatie skills en je organiserend vermogen zijn onontbeerlijk in een jong en dynamisch bedrijf
 • Onze klanten werken vaak met internationale teams en zijn gewend om veelal in het Engels te communiceren.

Wat voegen wij toe?

Misschien zijn we een andere werkgever dan jij gewend bent. We werken vanuit vertrouwen. Jij weet waar je goed in bent en als je iets wil leren dan zijn we er om je dat te bieden.

Natuurlijk krijg je bij ons een passend salaris en een uitdagende baan. Je hoeft je geen moment te vervelen. Als je bij TeamValue werkt dan word jij onderdeel van ons team en dat betekent dat je altijd op ons kan rekenen. Je krijgt coaching, feedback en ook veel gezelligheid, want wij houden van borrelen, af en toe samen op stap en samen sporten. Er is meer in het leven dan alleen werk.

Instagram