Business Intelligence Consultant

Solliciteer nu

Business Intelligence Consultant

Jij hebt lef! Want je durft kritisch te zijn tegen onze klanten. Je helpt de klant écht een stap verder. Je denkt mee, stelt vragen en geeft een weerwoord. Want TeamValue gaat voor het beste resultaat.

FULL-TIME · ZWOLLE

Wat ga je doen?

Elke ochtend hebben we een stand-up meeting. Jij bent niet bang om dan je mening te geven, vraagt om hulp en geeft advies.

Daarna ga je aan de slag en dat kan met van alles zijn. Onze BI-tool kent veel standaard oplossingen en deze hebben je voorkeur. Maar als dat niet mogelijk is dan maak en test je je eigen oplossing, bijvoorbeeld in Microsoft Power BI, SSAS of SSIS. Deze laat je reviewen met behulp van een peer-review waarna optimalisatie met behulp van de testers plaats kan vinden. We maken gebruik van eigen visualisaties, deze bedenk je samen met de UX Designer en bespreek je met de klant. Op www.teamnow.nl zie je voorbeelden.

Je bent medeverantwoordelijk voor de kwaliteit en stabiliteit van het BI-platform, waardoor je naast overleggen en bouwen, ook tijd besteedt aan Operations. Zo werk je als BI-Consultant nauw samen met de verschillende serviceteams. 

Wie ben jij?

Jij hebt lef! Je durft kritisch te zijn tegen onze klanten. Je helpt de klant écht een stap verder. Je denkt mee, stelt vragen en geeft een weerwoord als je een andere mening of ervaring hebt.

We zijn open en eerlijk naar elkaar en naar onze klanten. Samen gaan we voor het beste resultaat. Van jou verwachten we:
 • Teamspirit
 • Lef
 • Enthousiasme
 • Doorzettingsvermogen
 • En als je onze humor kan waarderen is dat een pré.

Ooit zitten we in New-York en hebben we tevreden klanten overal ter wereld. Jij begrijpt waar we naar toe willen en je groeit met ons mee. Dat kan alleen als jij je vrij voelt om het beste uit jezelf te halen en niet bang bent om in het diepe te springen. Spannend? Soms. Maar je weet dat er een heel team achter je staat. Met eerlijk advies en feedback maar ook met geintjes, goede koffie en een borrel op vrijdagmiddag.

Je durft kritisch te zijn bij onze klanten en helpt hen daarmee écht een stap verder

Jij hebt

 • Kennis van software ontwikkeling in Microsoft SQL Server (SSIS en SSAS) is een must
 • Ambities om met PowerBI en/of BI Office te werken
 • Azure Master certificaat of ambitie om deze te halen
 • Kennis van Big Data platformen kennis hebt.
 • Affiniteit met DataVault en logische multidimensionale modellen
 • Het helpt als je een Scrum Master certificaat hebt
 • Je communicatie skills en je organiserend vermogen zijn onontbeerlijk in een jong en dynamisch bedrijf
 • Onze klanten werken vaak met internationale teams en zijn gewend om veelal in het Engels te communiceren.

Wat voegen wij toe?

Misschien zijn we een andere werkgever dan jij gewend bent. We werken vanuit vertrouwen. Jij weet waar je goed in bent en als je iets wil leren dan zijn we er om je dat te bieden.

Natuurlijk krijg je bij ons een passend salaris en een uitdagende baan. Je hoeft je geen moment te vervelen. Als je bij TeamValue werkt dan word jij onderdeel van ons team en dat betekent dat je altijd op ons kan rekenen. Je krijgt coaching, feedback en ook veel gezelligheid, want wij houden van borrelen, af en toe samen op stap en samen sporten. Er is meer in het leven dan alleen werk.

Instagram