Junior ICT Servicedesk Medewerker

Solliciteer nu

Junior ICT Servicedesk Medewerker

Yes, het is tijd voor jouw eerste job. Wij zoeken een gedreven ICT Servicedesk Medewerker. Jij bent net afgestudeerd en op zoek naar een baan met impact. Een plek waar je jouw kennis in de praktijk kunt brengen, van ervaren consultants kan leren en waar je veel in contact staat met opdrachtgevers. Ben je er nog steeds? Tof, wie weet ben jij wel onze nieuwe Team Member!  

Full-time · Zwolle

Wat ga je doen?

Werken bij TeamValue. Onze naam zegt het al. Ons team levert waarde voor onze klanten. We werken vanuit het Golden Path. Wij geloven dat Business en IT samen echt verschil maken. TeamValue is actief binnen de Azure Cloud, Business Intelligence en Agile Coaching. Daarnaast nemen we met Bizure hetgeen we gebouwd hebben in beheer. Beheer is bij ons wellicht anders dan je gewend bent dus we zoeken iemand die deze manier begrijpt, dat zich eigen wil maken en gaat voor echte klanttevredenheid.

Als Junior ICT Servicedesk Medewerker ben je het eerste aanspreekpunt voor onze opdrachtgevers. Met de visie ‘automate everyting’ hebben jouw collega’s er al voor gezorgd dat je nooit dezelfde problemen hoeft op te lossen. De klant komt bij jou in de lucht als hij/zij er echt even niet meer uitkomt. Dus los van het beantwoorden van vragen en afhandelen van tickets bestaat jouw baan uit nog veel meer tofs. We nemen je even mee. Jij:

 • Monitort applicaties die altijd up-and-unning zijn en waarop bedrijven 24/7 moeten vertrouwen.
 • Analyseert en stuurt samen met de klant op de assen security, quality, resiliency en cost management;
 • Maakt op basis van data weloverwogen keuzes. Soms alleen, soms samen met de klant.
 • Werkt aan een goede en vindbare library zodat klanten hun FAQ’s ook zelfstandig kunnen oppakken;
 • Komt met flexibele oplossingen en gaat in gesprek met klanten over pay-per-use en Azure Cloud oplossingen van Microsoft omdat je ziet dat ze kunnen op of afschalen en dat hun business ten goede komt;
 • Zorgt ervoor dat de positie van de beheerafdeling langzaam verschuift van ‘druk kruispunt’ naar ‘geoliede rotonde’ op basis van Modern Service Management principes.

Afhankelijk van de klant (eigen beheer, beheer ondergebracht bij Bizure of een combinatie) doen zij een beroep op jouw expertise. Een ding is zeker: jij maakt het verschil als ‘de shit’ echt aan is. Jij bent hun online ICT hero.

Ben je nieuwsgierig voor welke klanten jij met welk soort applicaties aan de slag gaat? Kom eens een (digitale) kop koffie drinken met onze eigenaar Anton en/of met een van onze Azure en BI specialisten.  

Release jouw sollicitatie met één druk op de knop. 

Wie ben jij?

Jij hebt lef! Je durft kritisch te zijn tegen onze klanten. Je helpt de klant écht een stap verder. Je denkt mee, stelt vragen en geeft een weerwoord als je een andere mening of ervaring hebt. We overtreffen de verwachtingen van onze opdrachtgevers.

Een IT’er wordt nog wel eens verweten een einzelgänger te zijn... onterecht vinden wij! En jij bent dat ook niet. Je weet teamkracht te waarderen en op te zoeken als je er alleen even niet uitkomt. Open communicatie en een sterk team zijn daarin essentieel.

Je bent in staat projectmatig te werken en wil ook graag die helicopterview bewaken. Je bent dan ook niet bang eigenaarschap te pakken. Dat vinden we belangrijk. Als ICT Servicedesk Medewerker bij TeamValue vertrouwen we op jouw beheer skills en we coachen je toe naar consultancy skills.  

Je durft kritisch te zijn bij onze klanten en helpt hen daarmee écht een stap verder

Jij hebt

 • Een afgeronde HBO IT-opleiding aan een hogeschool of universiteit;

 • Je bent op de hoogte van de nieuwste Cloud Development ontwikkelingen en hebt bij voorkeur al enige (stage)ervaring in een beheeromgeving;
 • Je spreekt verschillende talen – onder andere JavaScript, C#, .NET en Engels en hebt affiniteit met zowel Azure Cloud en Business Intelligence. Je hoeft nog niet alles te weten, maar alles start met een interesse;
 • Kent je gereedschap – denk bijvoorbeeld aan Azure Cloud, .NET, Git, PowerBI, SQL
 • Je wil leren, doorgroeien, je techniek eigen maken en je weet ook dat er meer is dan techniek. Je werkt ook aan je communicatieve skills. Wie weet groei je wel door naar consultant als je die ambitie hebt.

Kan je niet bij alle punten een vinkje zetten? Als we die klik hebben en graag met elkaar willen samenwerken, dan komen we daar echt wel uit! Er staat een enthousiast team achter je om je van advies en feedback te voorzien. We leren van elkaar, dat is onze stevige basis.   

Wat voegen wij toe?

Misschien zijn we een andere werkgever dan jij gewend bent. We werken vanuit vertrouwen. Jij weet waar je goed in bent en als je iets wil leren dan zijn we er om je dat te bieden.

Natuurlijk krijg je bij ons een passend salaris en een uitdagende baan. Je hoeft je geen moment te vervelen. Als je bij TeamValue werkt dan word jij onderdeel van ons team en dat betekent dat je altijd op ons kan rekenen. Je krijgt coaching, feedback en ook veel gezelligheid, want wij houden van borrelen, af en toe samen op stap en samen sporten. Er is meer in het leven dan alleen werk.

Instagram