Azure Solution Developer

Solliciteer nu

Azure Solution Developer

Een hele dynamische rol, waarin meer dan alleen technische skills gevraagd worden!

FULL-TIME · ZWOLLE · UTRECHT · AMSTERDAM

Wat ga je doen?

Je bent actief betrokken bij de dagelijkse standup waarin je waar nodig om hulp vraagt en hulp aanbiedt, zodat ieder Teamlid de hulp krijgt die nodig is om de dag goed te kunnen starten. Je overlegt met de functioneel betrokken personen en in het bijzonder de Product Owner. Na het overleg bepaal je hoe je jouw taak technisch gaat oplossen. De standaardoplossingen van Azure hebben je voorkeur, maar maatwerk is ook geen probleem voor je. Altijd aan de hand van de Cloud Best Practices.

Je bent medeverantwoordelijk voor de 99,95% uptime van het platform, waardoor je naast overleggen en bouwen, ook tijd besteedt aan Release Management. Al jouw oplossingen moeten 100% geautomatiseerd uitgerold kunnen worden met behulp van Azure Dev-ops Release Manager en natuurlijk de ARM templates die Azure biedt. Zo werk je als Azure Solutions Developer nauw samen met de verschillende service teams. Een heel dynamische rol, waarin meer dan alleen technische skills gevraagd worden!

Release jouw sollicitatie met één druk op de knop. 

Wie ben jij?

Jij hebt lef! Je durft kritisch te zijn tegen onze klanten. Je helpt de klant écht een stap verder. Je denkt mee, stelt vragen en geeft een weerwoord als je een andere mening of ervaring hebt.

We zijn open en eerlijk naar elkaar en naar onze klanten. Samen gaan we voor het beste resultaat. Van jou verwachten we: 
 • Teamspirit
 • Lef
 • Enthousiasme
 • Doorzettingsvermogen
 • En als je onze humor kan waarderen is dat een pré.

Ooit zitten we in New-York en hebben we tevreden klanten overal ter wereld. Jij begrijpt waar we naar toe willen en je groeit met ons mee. Dat kan alleen als jij je vrij voelt om het beste uit jezelf te halen en niet bang bent om in het diepe te springen. Spannend? Soms. Maar je weet dat er een heel team achter je staat. Met eerlijk advies en feedback maar ook met geintjes, goede koffie en een borrel op vrijdagmiddag.

Jij voelt je vrij om het beste uit jezelf te halen en bent niet bang om in het diepe te springen

Jij hebt

 • Ervaring met Visual Studio en/of Azure DevOps
 • Kennis van software ontwikkeling in .NET, ASP.NET, XML, JSON en Web services is een must
 • Het helpt als je een Scrum Master certificaat hebt en je Azure certificering gestart of afgerond hebt
 • Wij zijn nogal fan van Angular en TypeScript en werken veel met SQL Azure en Azure Cosmos DB, dus het zou erg leuk zijn als jij daar in mee wilt gaan
 • Je communicatieskills en je organiserend vermogen zijn onontbeerlijk in een jong en dynamisch bedrijf
 • Bij onze klanten werken we vaak met internationale teams, dus in het Engels communiceren gaat je prima af.

Wat voegen wij toe?

Misschien zijn we een andere werkgever dan jij gewend bent. We werken vanuit vertrouwen. Jij weet waar je goed in bent en als je iets wil leren dan zijn we er om je dat te bieden.

Natuurlijk krijg je bij ons een passend salaris en een uitdagende baan. Je hoeft je geen moment te vervelen. Als je bij TeamValue werkt dan word jij onderdeel van ons team en dat betekent dat je altijd op ons kan rekenen. Je krijgt coaching, feedback en ook veel gezelligheid, want wij houden van borrelen, af en toe samen op stap en samen sporten. Er is meer in het leven dan alleen werk. 

Instagram